Manifestació aquest dissabte contra la nova identitat gràfica de la vil·la de Perpinyà que elimina "la catalana"

ENTREVISTA - Jordi Vera, coordinador del partit Oui au Pays Catalan

Perpinyà

El moviment de protesta contra el canvi de logo de la vila de Perpinyà es mobilitzarà, aquest dissabte, per una manifestació a les 15 h a Plaça Catalunya.
Des del moment en què es va fer públic aquest logo les crítiques han estat constants. S’ha criticat la desaparició del lema «Perpinyà la Catalana», però també s’ha criticat l’estètica del logo, la referència religiosa, la presència dels colors blau, blanc i roig, així com el fet que la figura del Sant Joan Baptista damunt de l’aigua sigui l’escut de la llotja de mar i no de la vila de Perpinyà.
Aquest dissabte una manifestació autoritzada per la prefectura demanarà al batlle de Perpinyà que reconsideri la seua tria.
A més de "Oui au Pays Catalan", diverses altres entitats s'han sumat a la crida, entre ells El col·lectiu 2 d’abril que agrupa les associacions que treballen per la cultura, la llengua o encara l’ensenyament, també ho han fet altres partits polítics.
Un altre tema que ha valorat el Jordi Vera ha estat l'aprovació aquest dijous 8 d'abril de la llei Molac, que protegirà i promourà les llengües dites regionals.