Integrar Les Toques Blanques és el reconeixement d'anys treballant els productes catalans

ENTREVISTA - Florian Vallespi, xef del restaurant de platja "La Nouvelle Vague" a Argelers de la Marenda

Rosselló

Foto: florianvallespicuisinecatalane
Foto: florianvallespicuisinecatalane

Fa uns dies l'associació de promoció de la cuina catalana i els seus productes locals i de temporada, Les Toques Blanques del Rosselló, van anunciar la integració de 4 nous membres, entre els quals hi ha el Florian Vallespir, el xef del restaurant i club de platja "la Nouvelle Vague" d'Argelers de la Marenda.

Vallespi reconeix que és una responsabilitat de formar part d'aquest grup de 40 grans xefs però ho considera sobretot com un reconeixement a la seua cuina, molt arrelada a la tradició d'una banda, amb un toc d'originalitat de l'altra, i utilitzant productes catalans.

En aquest període d'incertesa, per al calendari de reobertura dels restaurants, ell i el seu equip estan preparant la carta per aquest estiu. Un altre dels objectius seria d'obrir el pròxim hivern un altre establiment, en aquest cas a muntanya.