Les inscripcions als certificats de català són obertes fins al 17 de febrer

ENTREVISTA - Joan-Lluís Lluís, encarregat de llengua i cultura a la Casa de la Generalitat a Perpinyà

Catalunya Nord, Perpinyà

Cada any la Generalitat de Catalunya organitza les proves per obtenir els diferents nivells de certificats de català. Aquests exàmens de llengua es fan el mateix dia en diferents llocs, entre els quals Perpinyà per als nivells A2, B1, B2 i C1 (corresponen als estàndards pedagògics internacionals definits pel Consell d’Europa).

Les dates per a les inscripcions a les sessions del 2021 són del 1er de febrer fins al dimecres 17 de febrer. Totes les persones de més de 16 anys poden presentar-s'hi. Cal contactar amb la Casa de la Generalitat directament al n°1, carrer de la Fusteria a Perpinyà, telefonant al 04 68 35 17 14 o enviant un correu electrònic a casaperpinya@gencat.cat 

Els alumnes de liceu tenen dret de passar aquests exàmens gratuïtament, els altres han de pagar 22,05€ per als nivells A2, B1 i B2, i 53,05€ per al C1.

Les sessions d'examen seran el dissabte 12 de juny per al nivell A2, el dissabte 19 de juny per al nivell B1, el dissabte 8 de maig per al nivell B2 i finalment el dissabte 5 de juny per al nivell C1.