Rehabilitació de la Bassa: un recorregut ciclista més barat i més ràpid és possible

ENTREVISTA - Lanza Bertucci Domergue, membre de l'associació "Vélo en Têt", formada per usuaris habituals de la bicicleta

Perpinyà

Una reunió entre els tècnics de l'ajuntament de Perpinyà i representants de l'associació "Vélo en Têt" ha permès conèixer el projecte municipal de rehabilitació de la vora de la Bassa.

De moment és un estudi que preveu d'acabar la seua realització el 2024 per un pressupost d'un milió i mig d'euros amb un recorregut ciclista que passaria per baix, a prop de l'aigua de la Bassa, amb una pujada amb escales i una rampa al costat. Els membres de l'associació "Vélo en Têt" estan convençuts que una altra opció acabaria sent una solució més ràpida, més eficaç i més barata.

La seua proposta és una pista ciclista per dalt, seguint els vorals, i posant les actuals carreteres en sentit únic per poder mantenir les places d'aparcament. Consideren que s'arreglaria també algunes de les actuals dificultats en l'actual recorregut entre el centre ciutat de Perpinyà i el Mercat Sant Carles.