Les autoritats sanitàries afirmen que no hi ha problemes de subministrament del vaccí, però és impossible prendre cita per vacunar-se

Catalunya Nord

El departament de salut de la Generalitat de Catalunya alerta que manquen vaccins per tirar endavant el pla de vaccinació previst pel govern.El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, recordat que Pfizer va reduir d’un 50% el lliurament de vaccins de la setmana passada i que durant tres setmanes més arribaran un 10% menys de vaccins d'aquesta farmacèutica. Això són 40.000 dosis de menys.

A Catalunya Nord, oficialment, no hi ha aquest problema. EL delegat departamental de l’Agència Regional de Salut, Guillaume Dubois, ha desmentit els rumors que afirmaven que mancàvem de vaccins. Catalunya Nord  rep 4.860 dosis del vaccí per setmana des de l’inici de la campanya de vaccinació. Aquesta xifra, de moment, es manté constant.
Tanmateix, Fa més d’una setmana que és impossible prendre cap cita per vacunar-se, amb l’argument que hi ha massa demandes, i per tant que falten dosis del vaccí.