#ouvreznossalles. Els intermitents de l’espectacle demanen la reobertura de les sales d’espectacles

Catalunya Nord

Intermitents de l’espectacle de Catalunya Nord han creat el moviment Intermittent66 per alertar sobre la situació catastròfica que coneixen actualment els artistes i els llocs a caràcter cultural, a causa de la crisi sanitària, i de les mesures preses pel govern francès.
A Catalunya Nord, molts responsables de sales d’espectacles, contents d’aquesta presa de decisió per part dels intermitents, obren les portes a totes les persones que volen venir a fer fotos dels escenaris. L’objectiu és sensibilitzar el públic sobre la situació econòmica i humana molt preocupant que pateix el sector de la cultura.
Els fotògrafs professionals i els aficionats són convidats a difondre aquesta acció, inundant les xarxes socials d’aquestes imatges fortes, que són els seients buits.
Dilluns van debutar les accions #ouvreznossalles amb l’obertura de les portes de l’espai Ecoiffier d’Alenyà, i del Centre cultural de Cabestany. Ahir va ser el torn del Palau dels congressos i de la Casa Musical de Perpinyà. L’acció continua aquest dimecres.