L'any 2020 ha estat complicat per als restaurants, sembla que el 2021 també ho serà

ENTREVISTA - Denis Visellach, xef del restaurant Bellavista de Prats de Molló

Vallespir

Des de finals del mes d'octubre els bars i restaurants han hagut de tancar per decisió del govern a causa de la crisi sanitària. Inicialment la data de reobertura havia de ser el 20 de gener però ara ja s'ha retardat al mes de febrer i sense cap perspectiva clara. A Prats de Molló l'hotel - restaurant Bellevue ha pres la decisió de no tornar a obrir abans del mes d'abril com ens explica el seu xef, Denis Visellach, membre de les Toques Blanques del Rosselló.

Són decisions difícils de prendre però ho han fet tenint en compte que la frontera és més o menys tancada així com els termes de La Presta, sumat a totes les altres restriccions. Per Nadal i Cap d'any sí que van proposar menús per emportar, una manera de seguir cuinant i de fer treballar els proveïdors que també es troben en dificultats.