Al Casal de Perpinyà, l'associació Energie Citoyenne recollirà Capses de Nadal Solidàries per repartir-les al MIAM collectif

Entrevista - Camille Miquel, implicada amb les entitats organitzadores i autora del dibuix del cartell

Perpinyà

En el context de crisi sanitària i econòmica d'aquest 2020 també sorgeixen iniciatives solidàries com per exemple una crida, fa unes setmanes, per demanar a la gent de preparar capses de Nadal dins de capses de sabates. La campanya ha estat àmpliament compartida a través de les xarxes socials al conjunt de l'estat francès.

A Perpinyà, l'associació ecològica Energie Citoyenne, que organitza al llarg de l'any una AMAP al Casal, conjuntament amb el Casal, precisament, recolliran capses per enviar-les al restaurant solidari de la plaça Rigaud del MIAM collectif que les redistribuirà als seus beneficiaris.

Dins d'aquestes Capses de Nadal s'ha de posar: una cosa bona (llaminadures, galetes...), una cosa calenta (guants, bufandes...), un producte higiènic (sabó, xampú...), un missatge o un dibuix i un lleure (joc de cartes, llibres...). Es demana també d'embolicar-la i precisar si és per a un home, una dona o mixt. Es demana de portar-les els dimarts 8, 15 o 22 de desembre entre les 18h30 i les 19h30 al Casal de Perpinyà situat al 23 avinguda del liceu.