PROGRAMA ESPECIAL DIADA DE CATALUNYA NORD - ENTREVISTA - MARCEL MAURÍ - En col·laboració amb el Col·lectiu 7 de novembre

Entre els protagonistes que habitualment vénen a Perpinyà per la Manifestació hi ha el vicepresident d'Òmnium, Marcel Maurí

Catalunya Nord

A causa de les restriccions lligades a la pandèmia de Covid 19 el Col·lectiu 7 de novembre no ha pogut organitzar els actes habituals de la Diada de Catalunya Nord aquest dissabte. Ràdio Arrels ha proposat una col·laboració als organitzadors amb l'objectiu d'emetre un programa especial a les nostres ones.

El resultat serà una emissió amb entrevistes d'alguns dels protagonistes com el fotoperiodista Jordi Borràs, la militant Dolors Serra, el vicepresident d'Òmnium Marcel Maurí i la lectura del Manifest redactat pel col·lectiu 7 de novembre.

A més els programadors musicals de Ràdio Arrels, Seb i Phil, oferiran un Dj Set especial per aquest 7 de novembre que es podrà escoltar a partir de les 5 de la tarda pel Facebook de Ràdio Arrels.

Amb Marcel Maurí, vicepresident d'Òmnium, a més del Tractat dels Pirineus i la vigència de la Diada de Catalunya Nord, hem tractat de la repressió que pateix el moviment independentista català d'ençà de fa 3 anys amb pràcticament uns 3000 represaliats.