ENTREVISTA - ALÀ BAYLAC - El 34è col·loqui de la FLAREP té lloc a Perpinyà aquest cap de setmana

Cada any se celebra a un lloc diferent i amb una temàtica particular, enguany serà “Plurilingüisme i immersió. Planificar el desenvolupament del bilingüisme a l’escola”

Catalunya Nord, Perpinyà

La Federació per les llengües regionals a l’ensenyament públic (FLAREP) i l’Associació per a l’ensenyament del català (APLEC), organitzen aquest cap de setmana el 34è col·loqui de la FLAREP. Aquest any té lloc a Perpinyà, concretament dissabte a la Universitat i diumenge a la Casa de la Catalanitat.

El tema principal serà “Plurilingüisme i immersió. Planificar el desenvolupament del bilingüisme a l’escola”.

Cada any aquest col·loqui es fa en una regió diferent, d'ençà del 2006 no es feia a Catalunya Nord i segons el president de l’APLEC, Alà Baylac, aquest 2020 és un bon any per a fer balanç ja que fa un any que s'ha creat l'Oficina Pública de la Llengua Catalana.  
S’hi trobaran representants de les diverses llengües de l’estat com són el basc, el bretó, el cors, l’alsacià, l’occità, el flamenc, la llengua criolla i evidentment el català.
Hi haurà diverses ponències i se centrarà particularment en la col·laboració entre institucions i associacions al si per exemple d'aquestes Oficines Públiques.

Per a més informació, el detall del programa i les inscripcions es pot visitar aquesta pàgina web.