ENTREVISTA - PABLO CROUZET - La freqüentació de les caves Byrrh aquest estiu ha estat bona, la tardor és més difícil

Duran la temporada alta es va descobrir una nova clientela, en canvi el turisme de negocis, els grups de jubilats o les escoles encara no funcionen com abans de la Covid

Rosselló

Les jornades europees del Patrimoni a mitjans de setembre, aquesta setmana el fascinant cap de setmana, o ben aviat les animacions lligades a les vacances escolars són algunes de les animacions que s'organitzen per dinamitzar la temporada de tardor com per exemple a les caves Byrrh de Tuïr. 

El turisme és un dels sectors que més ha estat i és afectat per les restriccions sanitàries. Avui en dia encara els professionals estan molt atents a les noves mesures que poden entrar en vigor.

A Tuïr, Les caves Byrrh, tot i haver patit moltes anul·lacions lligades al turisme de negocis amb seminaris d’empresa, fan un balanç positiu de l’estiu gràcies a una nova clientela que habitualment marxa a l'estranger com ho explica l’encarregat de comunicació, Pablo Crouzet.

Si l’estiu ha estat bo, en canvi aquesta tardor és més difícil perquè en aquest període generalment reben grups de jubilats i escoles. Fins a finals del mes d'octubre les caves segueixen obertes cada dia i sovint amb activitats com l'Escape Game o els tallers de còctels, el detall es pot trobar a la seva pàgina internet.