ENTREVISTA - JACINT CARRERA - Reprèn l'activitat del cinema en català d'Òmnium Catalunya Nord

El film que es pot veure aquest mes d'octubre a les pantalles és "La plaça del Diamant" de Francesc Betriu, ja s'ha projectat a Tuïr, aquest divendres serà a Cabestany i més endavant a Prada, Argelers, Oceja i Elna

Catalunya Nord

El passat mes de març es va haver d'interrompre el cicle de cinema en català subtitulat en francès proposat per Òmnium Catalunya Nord en col·laboració amb Cinemaginaire. Aquest mes d'octubre s'ha pogut reprendre aquesta activitat, sempre respectant les mesures sanitàries en vigor dins dels cinemes. 

La pel·lícula d'aquest mes, que ja s'ha pogut veure a Tuïr i es projectarà també a Cabestany, Prada, Argelers, Oceja i Elna, és l'adaptació al cinema de la novel·la de Mercè Rodoreda "La plaça del Diamant". El film va ser realitzat per Francesc Betriu que acaba de morir aquest dimecres 7 d'octubre a l'edat de 80 anys. 

Les properes cites són aquest divendres 9 d'octubre a les 20h30 al centre cultural de Cabestany, el dimarts 13 a les 20h45 al cinema Lido de Prada i a les 21h al cinema Jaurès d'Argelers de la Marenda, el dimecres 14 a les 21h al cinema el Puigmal d'Oceja i finalment el dimecres 16 d'octubre a les 21h al cinema Vautier d'Elna.