Un programa emès per Ràdio Arrels s’emporta el Premi Ramon Juncosa de periodisme

Joan-Albert Argerich és el guanyador el Ramon Juncosa de periodisme. Un dels premis Sant Jordi 2020 organitzats per Omnium Cultural Catalunya Nord.

Catalunya Nord

Un programa emès per Ràdio Arrels s’emporta el Premi Ramon Juncosa de periodisme lliurat durant l’acte d’entrega dels premis Sant Jordi 2020 organitzats per Òmnium Cultural Catalunya Nord. L’acte de lliurament que era previst el 24 d’abril, no s’ha pogut fer a causa de la crisi sanitària es va celebrar dissabte 26 de setembre a la Casa de la Catalanitat a Perpinyà

Joan-Albert Argerich és el guanyador del Premi Ramon Juncosa de periodisme, dotat per la Casa de la Generalitat a Perpinyà, amb l’emissió "Canigó, muntanya sagrada dels catalans". Josep Marquès guanya el premi Catalunya Nord de l'Institut d'Estudis Catalans per un treball sobre Jordi Pere Cerdà. Per Glòria Bassols el premi Francesc Català de Poesia i el nord català Frederic Trias s’emporta el premi Pere Verdaguer de narració per infants amb el conte «el tió d’en Galdric».

Finalment Hubert Fisselier de la societat Hollybot guanya el premi cívic destinat a les empreses atorgat per la Unió per les empreses de Catalunya Nord (UPE66)