Tot a punt per l'edició 32 del Festival Internacional del Disc i la Banda Dibuixada

Concerts, exposicions, compra i dedicatòries ompliran Perpinyà de música i còmics aquest cap de setmana

Perpinyà

El cartell d'aquesta edició del FID i la BD és obra de l'Alexandre Clérisse, un dels protagonistes del cap de setmana amb dues sessions de dedicatòries a "Bédé en bulles" i a l'església dels Dominicans, a més de l'exposició que si li ha dedicat a la Mediateca de Perpinyà a visitar fins al 24 d'octubre.

Musicalment el FID d'aquest 2020 proposa un DJ Battle al Têt divendres al vespre amb Rufsig, Manuel Perez, Riff Reb's, Lionel Liminanas, Raph Dumas i el creador i director del Festival Joan Casagran. Dissabte la cita serà al Mediator amb un concert dibuixat del grup garatge perpinyanès The In-Fuzzed i el dibuixant de Badalona Toni Benages, seguit del concert de "Les minutes" amb projeccions de Mezzo i Jampur Fraize.

Al llarg del cap de setmana és l'església dels Dominicans de Perpinyà que acollirà les paredes de discos i de còmics en presència de molts convidats com Frank Margerin, Elric Dufau i Aurélio entre altres. Dissabte i diumenge serà obert de les 10 del matí i fins a les 7 de la tarda al preu de 3€.