ENTREVISTA - BORJA SITJÀ: el director del Teatre de l'Arxipèlag explica com afronta aquesta temporada

Aquesta tarda es presenta presencialment, però amb restriccions, la temporada més atípica davant de les incerteses sanitàries

Perpinyà

Si al moment del confinament aquesta temporada 2020-2021 ja era tancada i es va decidir mantenir-la, en canvi les condicions d'acolliment del públic van canviant.

Borja Sitjà, el director del Teatre de l'Arxipèlag de Perpinyà, explica que gràcies a una derogació del prefecte es podran fer entrar fins a 800 espectadors al Granat, el que fa viable els espectacles. Fins ara la gent ha reservat unes 14.000 entrades i es mostra satisfet perquè les taquilles han estat molt de temps tancades i la temporada no s'ha pogut presentar oficialment fins aquest vespre a partir de les 18h30.

Les condicions per assistir a les representacions són la distància i les mascares obligatòries. Per Sitjà l'important és que la gent se senti segura quan va als llocs de cultura.

Aquest cap de setmana, en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni, el Teatre de l'Arxipèlag proposa visites guiades de les seues instal·lacions amb reserva prèvia telefonant al 04 68 62 62 00.