El batlle de Perpinyà responsabilitza l'estat dels problemes de seguretat a la ciutat

Perpinyà

| Captura

El batlle de Perpinyà, Louis Aliot ha anunciat noves mesures per reforçar la seguretat a Perpinyà, després de la detenció, dilluns passat, de dos homes armats a prop de dues escoles del barri de Sant Mateu.
Aliot ha qualificat l’esdeveniment "d’afrontament entre comerciants", i ha decidit que les botigues d’alimentació obertes de nit, hauran de tancar a partir de les 10 de la nit. La mesura ja s’aplicava en alguns barris però ara s’aplicarà a tota la vila.
El batlle de Perpinyà culpa aquests comerços de tràfic de tabac i de drogues diverses. Aliot també ha anunciat que augmentarà el nombre de càmeres de videovigilància, i un dispositiu més eficaç per avisar la policia municipal que serà mobilitzada les 24 hores del dia, cada dia de la setmana.
El batlle de Perpinyà també ha carregat contra l’estat demanant que prengui les seues responsabilitats contra el tràfic i la màfia.
El Prefecte ha recordat que des de l’1 de setembre els efectius de policia nacional han augmentat amb 24 agents suplementaris. Segons el Prefecte les intervencions són regulars contra el tràfic de drogues i la inseguretat.