ENTREVISTA - JOSEP PUIGBERT detalla el programa de l'acte institucional de la Diada de Catalunya

El convidat de la Casa de la Generalitat aquest dijous 10 de setembre serà el director de Vilaweb, Vicent Partal, l'acte es ferà a les 18h30 a la Maternitat d'Elna

Catalunya Nord, Rosselló

Aquest dijous 10 de setembre, la vigília de la Diada Nacional de Catalunya, la Casa de la Generalitat de Perpinyà proposa el seu acte institucional.
Habitualment la convocatòria es feia a Perpinyà, primer va ser a la Casa mateixa, després al Palau Pams.

Enguany, però, la Casa ha preferit canviar d'ubicació per diverses raons: la situació sanitària que exigeix més espai per poder acollir gent, l'elecció d'un nou batlle d'extrema dreta a Perpinyà i la proposta del nou batlle d'Elna Nicolas Garcia de fer-ho a la Maternitat.

L’acte començarà a les 18h30 i comptarà amb la intervenció del Vicent Partal, periodista i director de Vilaweb. Destaquem també l’actuació musical de Josep Quer (violoncel) i Jesús Frigoler (teclats).

L’hora solidària amb els presos polítics i exiliats catalans convocada per al Comitè de Solidaritat Catalana també es farà a Elna aquest dijous per coincidir amb l’acte institucional organitzat per la Casa de la Generalitat.