ENTREVISTA - MITHÉ PULL presenta l'exposició de les 55 Urnes per la llibertat a St Cebrià

Les urnes de l'1 d'octubre transformades per artistes tornen al nord després de viatjar per tot el territori i quedar-se confinades a Lleida

Rosselló

Aquesta exposició es va inaugurar el dissabte 5 de setembre al Museu de Sant Cebrià i és organitzada pel Comitè de Solidaritat Catalana.

Els visitants d’aquesta exposició se’ls hi proposa 55 urnes de l’1 d’octubre revisitades per 55 artistes, defensors de la democràcia i llibertat. L'escenografia és senzilla, intimista, les urnes sorgeixen de la foscor. 

Per la Mithé Pull, membre de la xarxa cebrianenca, aquesta exposició té un ressò particular en aquest poble recordant un "antic batlle de Sant Cebrià Joan Olibó i el seu passat prestigiós de lluitador per la llibertat, la democràcia, un home que sempre va fer costat als demòcrates espanyols i catalans vençuts pel franquisme".

A més de les urnes, a Sant Cebrià s'hi presenten fotografies del Jordi Bartolí i un missatge de vídeo del 130è president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

L’exposició de les 55 Urnes per la Llibertat es pot veure al museu de Sant Cebrià cada tarda, excepte els dilluns i fins al 27 de setembre.