Reportatge: Acte inaugural de la Universitat Catalana d'estiu

Entre els intervinents hi havia el secretari de salut pública de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Argimon

Prada

Ahir a l’Alberg Pau Casals a Prada es va inaugurar la 52ena Universitat Catalana d’Estiu en circumstàncies molt especials perquè tot els cursos, actes i debats es fan en línia.

Tots els ponents de l’acta inaugural van esmentar la pandèmia, i van recordar el lema d’enguany «construïm el país en llibertat». També es va recordar els presos i exiliats polítics i subratllar l’actitud de l’estat espanyol en contra de les llibertats de Catalunya.

La lliçó inaugural va ser a càrrec del Josep Maria Argimon, secretari de salut pública de la Generalitat de Catalunya sobre les repercussions polítiques de la pandèmia de la Covid 19.


Al programa d’aquest dimarts 18 d'agost, l’acta central del migdia tracta del Josep Espar i Ticó, el polític i advocat, decorat per al premi Canigó, en presència del Joan Talarn, president de la diputació de Lleida i el Jordi Sales, vicepresident de la fundació UCE.

Aquesta tarda, a les 5, el protagonisme serà per Irlanda amb Liam Kennedy de la Queen’s University de Belfast i Anna Arqué de la Comissió internacional dels ciutadans europeus.

A partir de les 9 del vespre hi haurà un concert amb el cantautor Cesc Freixas.

Tots els continguts es poden seguir en directe i en streaming per internet a la web uce.cat