Inauguració avui a Prada d'una UCE atípica

Les restriccions anitàries impedeixen la presència dels alumnes in situ, tots els continguts es poden seguir en directe per internet

Prada

Avui comença oficialment la 52ena edició de la Universitat Catalana d’Estiu que com cada any es fa a Prada però enguany sense públic per les obligacions sanitàries imposades per l’ajuntament i la prefectura.

La lliçó inaugural aquest migdia és a càrrec del Josep Maria Argimon, secretari de salut pública de la Generalitat de Catalunya sobre les repercussions polítiques de la pandèmia de la Covid 19.

Els altres intervinents de la inauguració són el batlle de Prada, Yves Delcor, Joan Talarn el president de la diputació de Lleida i Joandomènec Ros, president de la Fundació UCE i de l’Institut d’Estudis Catalans. Es pot seguir en directe per internet a partir de les 12 del migdia.

L’acte d’aquesta tarda, a les 5, concerneix els 500 anys de la publicació del Llibre Coc a càrrec del professor universitari Joan Santanach, El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés i La historiadora de la Cuina Eliana Thibaut Comelade.

L’espectacle de les 9 del vespre serà amb un grup de música pop de Menorca: Verlaat.

Tots els continguts es podran seguir per internet a la pàgina uce.cat

L’UCE durarà fins aquest diumenge 23 d’agost.