El festival de teatre d'Estagell es redueix a 3 dies però es manté

Malgrat les restriccions sanitàries els organitzadors són contents de poder mantenir aquesta edició amb més de 10 representacions, concerts i tallers

Rosselló

Captura
Captura

El festival "Dies de Teatre" d'Estagell manté la seva edició 2020 malgrat les moltes incerteses i els dubtes lligats a les condicions sanitàries dels darrers mesos.

L'organització ha decidit reduir el festival a tres dies en lloc dels cinc habituals, serà del divendres 7 al diumenge 9 d'agost. Es mostren però, contents de poder proposar als fidels del festival, als curiosos de Catalunya Nord i als forasters de vacances aquí, espectacles de companyies professionals. 

Enguany, les produccions locals són a l'honor amb, entre altres, la companyia "Les Petites Gens", de Ribesaltes, els perpinyanesos de "Qu'est-ce à dire", els estagellencs de la companyia "Marie est de la Nuit", o encara el Conservatori de Perpinyà. Algunes companyies i artistes arriben de més lluny, com "Le Bruit de la Rouille" de Lió, l'organista alemany Simon Rummel o els tolosans de "Sheik of Swing".

I, com cada any hi ha dos tallers gratuïts oberts a tothom: un taller de pallasso, amb l'equip dels Gracieux, i un de dansa amb el dansaire i coreògraf Renaud Semper.

La majoria d'espectacles són gratuïts, sols hi ha dues representacions pagant per als més de 12 anys.