El museu de la prehistòria de Talteüll s'adapta per proposar un màxim d'animacions aquest estiu

Tot i la limitació del nombre de persones, les mascares obligatòries i la desinfecció cada migdia sí que es mantenen els tallers i les jornades temàtiques

Rosselló

Després de perdre totalment el mes d'abril, el tercer amb més ingressos de l'any habitualment, i bona part del mes de juny, quan generalment reben escoles i jubilats, des del museu de la prehistòria de Talteüll esperen que els turistes i la gent del país tornaran dins del museu que s'ha adaptat a les restriccions sanitàries.

Les principals mesures són les mascares, la limitació del nombre de participants en un taller, el sentit de circulació dins del museu i el tancament al migdia per poder desinfectar els locals.

El responsable de comunicació del museu, David Angelats, precisa que malgrat tot s'organitzaran les jornades de l'Home de Talteüll els 22 i 23 de juliol, la festa de la prehistòria els 3 i 4 d'agost i s'instal·larà una nova exposició al mes d'agost sobre la prehistòria a Amèrica.

A més el museu ha desenvolupat els continguts numèrics basats en la realitat augmentada a través d'una aplicació i a partir dels cartells i d'unes postals.