Jean-Paul Billès: "Amb l'elecció d'Aliot,  el suport de la vila de Perpinyà als presos polítics és acabat, i això és greu"

«Jean-Marc Pujol sempre ha rebut el Quim Torra, ha ajudat el president Puigdemont a venir el 29 de febrer. I ara a qui demanarem el suport per defensar les llibertats fonamentals a Catalunya Sud?»

Perpinyà

Trobada de batlles a prats de Molló
Trobada de batlles a prats de Molló

Aquestes eleccions municipals significaran també alguns canvis en el suport mostrat fins ara pels batlles nord-catalans cap als presos polítics i represaliats de Catalunya Sud.
Alguns batlles obertament solidaris amb els presos polítics han mantingut el càrrec, altres l’han perdut. També hem vist la victòria de candidats solidaris de l’independentisme sud-català com és el cas de Nicolas Garcia a Elna o de Maria Costa als Banys d’Arles.
Però el batlle de Pesillà de la Ribera, Jean-Paul Billès, es mostra molt crític amb el paper d’alguns partits catalanistes durant aquestes eleccions.
«Pensi que hi ha hagut algunes faltes polítiques molt greus de part de polítics que se diuen catalans i defensors de la catalanitat i que han anat a treballar amb gent del partit del Macron. Què ha fet el Macron pels presos polítics?»
Ràdio Arrels ha obert el seu micro a Jean-Paul Billès que expressa sense embuts la seua emoció i el seu emprenyament arran d’aquesta situació