L’informatiu: Nou dia de vaga avui a la SNCF.

Nou episodi de vaga a la SNCF per avui i demà. A Catalunya Nord les pertorbacions afectaran la circulació dels trens, tot i que amb menys conseqüències que en episodis anteriors.
Oui au Pays Catalan, en un comunicat sobre el bilingüisme, es demana si el català espanta l'estat francès.
La formació política recorda que més de 76% dels pares son favorables a l'ensenyament del català però que només hi ha un 7% d'alumnes bilingues i només 15% reben una iniciació al català.
Un incèndi es va declarar ahir a Illa, al Riberal. El foc va tocar una línia elèctrica aèria de 20 000 vots.
La Festa del treballador Català es prepara. Divendres i dissabte al Bocal del Tech els artistes aniran passant pels escenaris, i els polítics assistiran als debats i taules rodones.
La cancellera alemanya Angela Merkel i el President del Govern Espanyol, Pedro Sànchez es van reunir ahir a Berlin. Merkel va assegurar que no se sent ‘incòmoda’ per la presència de Carles Puigdemont al seu país perquè la qüestió és subjecte a l’estat de dret.
El Congrés dels Diputats espanyol ha rebutjat una proposta d'Esquerra Republicana que instava el govern espanyol a establir un diàleg bilateral amb el govern de la Generalitat sense condicions ni renúncies.