Louis Aliot guanya la segona volta de l'elecció municipal de Perpinyà

El candidat d'extrema dreta, Louis Aliot obtè 53% dels vots

Perpinyà

Segons els resultats provisionals, obtinguts gràcies a les enquestes realitzades a la sortida dels burós de vot, la llista del candidat d'extrema dreta Louis Aliot obtè 52.7 %. La llista del batlle sortint Jean-Marc Pujol, obté 47.3 % dels vots.

La participació ha estat de 48%, en augment de 10% respecte a la primera volta, el que semblava demostrar una mobilització important de l'electorat per impedir l'accessió al capdavant de l'ajuntament del candidat que tenia el suport del Rassemblement National de Marine Le Pen, però no ha estat el cas.

A la primera volta Louis Aliot, va ser el candidat el més votat amb 36,66%. El batlle sortint dels Républicains, Jean-Marc Pujol, va ser segon amb només 18,44% dels vots.
Agnès Langevine, que era al capdavant d'una llista EELV, PS, va ser tercera amb 14,51% dels vots, i el quart va ser Romain Grau, de LREM, 13.17%.
Tots dos van decidir retirar la seva candidatura a la segona volta per intentar evitar que l'extrema dreta guanyi Perpinyà, un objectiu pel Rassemblement National que guanya la seva primera gran ciutat de més de 100 000 habitants, des de l'ajuntament de Toló, el 1995.

El 2014, Jean-Marc Pujol va ser elegit amb 55,11%, contra Louis Aliot, 44,89%. La participació va ser de 62,75%.