Jordi Vera, Oui au Pays Catalan: "Els militants del nostre partit a Perpinyà o no aniran a votar o votaran nul"

"El batlle actual ha traït en diverses ocasions el moviment català i a nosaltres en particular». «No hi ha cap motiu profund que faci que nosaltres tinguem de donar consignes de vot"

Perpinyà

Oui au Pays Catalan va ser present a l’elecció municipal de Perpinyà a la llista «Pour Perpignan» de Romain Grau. Una llista que va «injectar sang nova» segons Oui au Pays Catalan, però que no va passar del quart lloc amb 13,17% dels vots.
Davant del duel d’aquest diumenge entre Jean-Marc Pujol i Louis Aliot la formació considera que l’alternança que Perpinyà necessita haurà d’esperar.
Jordi Vera és coordinador de Oui au Pays Catalan i dóna la culpa d’aquesta situació a les diverses «actituds i egos que han portat a aquesta negació suprema de la democràcia».
Jordi Vera es mostra molt crític amb el batlle Jean-Marc Pujol per la seua política i en particular per les qüestions de catalanitat. Per aquest motiu el partit, després d’haver-ho debatut internament, ha decidit no donar cap consigna de vot.
Oui au Pays Catalan ja gira pàgina de la segona volta i ja pensa més enllà amb la voluntat de construir una alternativa per tot el territori. Una acció que es situarà «al marge dels partits que han portat cap a la tria perversa entre el clan i l’extremisme». Aquest projecte polític hauria de prendre forma d’aquí a la tardor.