Europa Ecologia Els Verds alerta del risc de veure Perpinyà en mans de l’extrema dreta.

"La gent ha d’entendre que estem en una situació d’urgència. La gent d’esquerres, els progressistes i els centristes han d’anar a votar pel candidat que sigui menys perillós".

Perpinyà

La segona volta de l’elecció municipal a Perpinyà és difícil de pair pel partit Europa Ecologia Els Verds.
Cal recordar que la candidata ecologista, Agnès Langevine, va decidir retirar-se de la segona volta per "no participar de prop o de lluny a l’elecció de Louis Aliot".
El Candidat Romain Grau (LREM) també va decidir retirar-se, per tant el segon torn es farà entre el candidat d’extrema dreta Louis Aliot i l’actual batlle de Perpinyà Jean-Marc Pujol.
Per Nicolas Berjoan, Secretari departamental i portaveu regional d'Europa Ecologia els Verds (EELV), aquest duel és un cop dur per tots els progressistes i ecologistes de Perpinyà.
Recorda que la decepció no ha de portar cap als retrets i que totes les llistes i tots els candidats tenen part de culpa.

Nicolas Berjoan considera que la perspectiva d’una elecció de Louis Aliot seria una catàstrofe que significaria el declivi de la vila de Perpinyà.
Davant d’aquesta situació Nicolas Berjoan fa una crida votar en contra de Louis Aliot el dia 28. Votar per Jean-Marc Pujol no és una idea que l’il·lusioni gens ni mica però ho farà perquè "estem davant d’una situació d’urgència".
El portaveu d’EELV considera que el risc és el d’un naufragi democràtic i que la responsabilitat de tots és de fer el que sigui possible per impedir-ho.