Les Caves Byrrh de Tuïr tornen a obrir després de 3 mesos

Fa uns dies van entrar oficialment en la classificació de Monuments històrics de França, una bona notícia per compensar les importants pèrdues lligades a les restriccions sanitàries

Rosselló

Caves Byrrh
Caves Byrrh | Caves Byrrh

Aquest dilluns 15 de juny les Caves Byrrh han tornat a obrir les seues portes al públic després de ser tancades 3 mesos a causa de les restriccions sanitàries.

Les principals mesures que s'apliquen aquest mes de juny per poder fer les visites és de limitar l'accés a petits grups, de màxim 10 persones, sense guia sinó amb àudio-guia i amb màscara. Pablo Crouzet, el responsable de comunicació, espera que per als mesos següents aquestes mesures siguin alleugerides.

En canvi es mantenen algunes de les animacions com la visita de les Caves amb so i llum cada tarda, a les 17h30 ara i a les 18h30 els mesos de juliol i agost, també es continuaran proposant els tallers de còctels i l'Escape Game Numèric.

Si econòmicament el fet d'haver tancat durant la primavera és important, les Caves Byrrh, de gestió pública, no es troben en perill immediat.

Fa uns dies també es va conèixer de manera oficial que les caves emblemàtiques de Tuïr entraven a la classificació de «Monuments històrics de França». Aquest reconeixement arriba al bon moment, just a la reobertura, i per l'encarregat de comunicació serà una manera de promocionar-se en una temporada en la qual es pensa que la majoria dels turistes vindran sobretot de l'estat francès i potser que molt nord catalans també decidiran quedar-se al país per les vacances.

Per a més informació sobre els horaris d'obertura i les animacions hi ha el siti internet http://www.caves-byrrh.fr/ca/