La Casa de la Generalitat a Perpinyà reobre amb una exposició homenatge per al centenari del Jordi Pere Cerdà

Es pot visitar fins al 13 de juliol però té vocació a ser itinerant, tots els municipis i les entitats interessats en aquesta exposició poden contactar la Casa

Catalunya Nord, Perpinyà

Aquest any 2020 és marcat per al centenari del naixement de l'escriptor Jordi Pere Cerdà. Va néixer a Sallagosa el 4 de novembre 1920 i va morir a Perpinyà l'11 de setembre 2011. La Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà vol celebrar tot al llarg de l'any aquest centenari.

Antoni Cayrol, conegut amb el pseudònim de Jordi Pere Cerdà, és un dels grans referents de la literatura catalana del segle XX. Per li retre homenatge la Casa ha encarregat al Josep Marques, un estudiós de la vida i l'obra del Jordi Pere Cerdà, una exposició que es pot veure actualment i fins al 13 de juliol a la Casa de la Generalitat a Perpinyà. Es recorda que duran la visita s'han de respectar les mesures sanitàries vigents i mantenir la distanciació física. Aquesta exposició inèdita té com a lema uns versos del poeta: "Tinc al cor un poble, fet de llosa dura".

L'exposició es podrà tornar a veure al mes d'octubre, a l'ocasió d'un homenatge públic que es farà al poeta i escriptor. Es tracta també d'una exposició que té vocació a ser itinerant, doncs qualsevol municipi o entitat de Catalunya Nord que voldria poder disposar-ne, de forma gratuïta, pot contactar directament amb la Casa de la Generalitat a Perpinyà.