L'informatiu del dilluns 25 de juny del 2018

La gendarmeria va realitzar diversos controls d’alcoholèmia diumenge de matinada a Canet. 18 conductors que sortien de discoteca van donar positiu.
L'estació de Perpinyà va ser evacuada ahir per la descoberta d'una maleta abandonada. Falsa alarma, la maleta no contenia cap explosiu. La circulació de trens, pertorbada durant l'operació.
3 motoristes van ser ferits ahir al matí en un accident al vilatge de Fetges a la N116. La circulació va ser tallada durant la intervenció dels socors provocant importants retencions.
Dissabte al matí un incendi va fer 7 ferits, 3 en estat d'urgència absoluta, a l'avinguda de Gran Bretanya a Perpinyà. Una quarantena de persones van ser evacuades.
Accident de parapent ahir a Reiners, al Vallespir. Una dona de 41 anys va resultar ferida greu.
L'expresident del govern espanyol José María Aznar ha obert la porta a il·legalitzar els partits independentistes.
El conseller de l'Interior, Miquel Buch, ha afirmat que Josep Lluís Trapero podria tornar a dirigir el cos dels Mossos d'Esquadra quan es resolgui el procés per sedició que té obert a l'Audiència Nacional espanyola.
El president del parlament cors, Jean-Guy Talamoni, va anunciar ahir que ja no es tornaria a reunir amb el govern francès pel menysteniment que ha demostrat per les posicions corses.