La Galeria d'Art Odile Oms espera rebre visites ara que no hi ha el límit dels 100Km

Duran el confinament van proposar intercanvis virtuals amb els artistes dins del seu taller, fa unes setmanes han reobert amb la mateixa exposició que al moment del tancament i preparen la següent d'un artista de Ceret

Ceret, Vallespir

Com tots els centres d'art la galeria Odile Oms de Ceret va haver de tancar a mitjans del mes de març a conseqüència de les restriccions lligades a la Covid 19.

Des de l'inici del desconfinament van decidir reobrir però només la sala d'exposició de la planta baixa. Han allargat l'exposició de l'artista BKB a l'espera de poder realitzar els canvis de quadres en tota seguretat sanitària.

La responsable de la galeria del mateix nom, Odile Oms explica que el que falten ara són «les visites perquè n'hi ha molt poques», pensa que «la gent trigaran un xic abans de se moure de nou».

Altre novetat des del confinament hi ha hagut uns missatges internet d'alguns dels artistes de la galeria des dels seus tallers per explicar el que estaven fent al llarg d'aquestes setmanes. Es pot veure a través de la web odileoms.com

Amb l'inici de la nova fase del desconfinament, i amb l'autorització dels desplaçaments de més de 100Km esperen rebre més gent malgrat que el Museu d'Art Modern de Ceret segueix tancat per obres.

Per a les properes setmanes estan preparant una exposició d'Art Brut amb un artista nascut a Ceret però que l'Odile Oms no coneixia i el va descobrir fa poc.

La galeria Odile Oms és obert del dimarts al dissabte i és situada al carrer del comerç de Ceret.