"Per a les ballades n'hi hauria prou desinfectant-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després d'una sardana"

L'Olivier Marquès, creador de la Cobla Tres Vents, anuncia que tornaran als assajos aquest inici del mes de juny i continuen a l'espera de la reobertura de la frontera amb el Sud

Catalunya Nord

Les cobles Tres Vents i Contemporània
Les cobles Tres Vents i Contemporània

Fa dos mesos que totes les activitats del món de les cobles s'han paralitzat, siguin els assajos, les gravacions i encara més els concerts i els aplecs. A partir del 2 de juny comença una nova fase de desconfinament i des de la cobla Tres Vents s'ha també marcat l'inici d'aquest mes de juny per tornar a assajar junts.

De moment totes les actuacions que tenien previstes estan anul·lades. Per l'estiu l'Olivier Marquès, creador de la Tres Vents, espera que es podran mantenir algunes de les dates, afegeix que hi ha 3 tipus de situacions: les anul·lacions, els ajornaments i el manteniment. Fins i tot reconeix que s'han afegit algunes dates degut al tancament de la frontera el que els impedeix assegurar contractes que tenien a Catalunya Sud i a l'inrevés les cobles del Sud no poden venir aquí.

Abans de poder tornar a una situació normal l'Olivier Marquès pensa que ja es podria començar per concerts amb públic limitat i pel que fa de les ballades n'hi hauria prou desinfectant-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després d'una sardana.

Duran el confinament les cobles Tres Vents i Contemporània han gravat una sardana de l'Olivier Marquès, En Joan del molí, per la difondre a Internet, reconeix que ell no hi era favorable però que els retorns són positius i considera que la finalitat sempre és donar plaer a la gent.