S’obren les candidatures a la formació de Formador Professional per a Adults en Llengua i Cultura Catalana

El Centre de Formació Professional Català convoca una primera reunió de presentació de la Formació de Formadors aquest dimecres per videoconferència.

Catalunya Nord

El Centre de Formació Professional Català (CFPC) va néixer l’any 2014, sota la forma d'una associació llei 1901, amb l'objectiu de desenvolupar una oferta formativa encarada cap al món professional.
Actualment, el CFPC té dos eixos de treball principals que són:

- D'una part, en estreta col·laboració amb La Bressola,
Organització de la formació contínua de tot el personal de La Bressola,
Acompanyament dels mestres en l’obtenció del concurs de professors de les escoles,
Formació dels mestres nouvinguts per a entendre la complexitat de la realitat nord-catalana, tant pel que fa a la de llengua, com a la cultura i la història.

- De cara a l'exterior:
Formació de Formador/a Professional per a Adults en Llengua i Cultura Catalana, 
Una formació que té com a objectiu de formar professionals en l'àmbit de la formació per a adults. La Formació de Formadors permetrà donar eines als futurs professionals per a concebre, preparar i animar un dispositiu de formació i poder transmetre la llengua i la cultura catalanes.

Actualment el CFPC està començant una selecció de candidats. La reunió d'aquest dimecres també servirà de primer contacte entre les persones interessades per la formació i el CFPC.
Degut a les circumstàncies actuals la reunió es farà a distància, per videoconferència. És prevista per dimecres 27 de maig a les 10 del matí. Per participar-hi cal haver enviat prèviament un correu electrònic a l'adreça: cfpcatala@gmail.com.

Laura Pi, responsable del centre de Formació professional català: