"Els artistes s'han tranquil·litzats al moment de l'anunci de l'allargament dels drets fins l'agost 2021"

Franck Sala ha aprofitat el confinament per aprendre a fer muntatges de vídeos per difondre la música a Internet i pensa seguir en aquest sentit tot desitjant de retrobar el públic en persona

Catalunya Nord

Un dels videos coordinats a distància per al Franck Sala
Un dels videos coordinats a distància per al Franck Sala

Al llarg dels dies i de les setmanes el desconfinament va avançant els artistes però segueixen sense saber quan podran reprendre les seues activitats amb públic, de moment encara només són anul·lacions de dates.

El Franck Sala ja és jubilat doncs no se preocupa del seu propi cas, econòmicament parlant però si que ha sentit els seus amics inquiets per als drets dels intermitents de l'espectacle. Des de l'anunci que aquests drets serien automàticament allargats fins l'agost del 2021 tots s'han tranquil·litzats.

Ell ha aprofitat del temps de confinament per desenvolupar els vídeos que anava penjant a la xarxa i espera continua fent vídeos, també ha recuperat dins de calaixos alguns projectes mig oblidats.

Evidentment també li triga de retrobar-se amb un públic per al plaer de l'escena.

Franck Sala és un dels habituals de l'Hora Solidària al peu del Castellet cada dijous al vespre i espera que a partir del mes de juny aquesta cita setmanal torni a la normal.