Els càmpings de la costa a punt per poder obrir quan ho permeti el govern

De moment la Federació Nacional dels Càmpings preveu una obertura pel dia 2 de juny

Rosselló

Encara no ha començat la temporada forta de turisme i ja moltes empreses d'aquest sector pateixen les conseqüències del coronavirus.
L'Organització Mundial del Turisme calcula que la pandèmia de Covid-19 ha provocat una caiguda del 22% de les arribades de turistes internacionals al primer trimestre arreu del món.
Aquest any 2020 el turisme podria conèixer una regressió d’entre el 60% i el 80% en comparació amb l'any passat.
A Catalunya Nord el turisme és un dels principals sectors econòmics. L'impacte de la crisi sanitària ja s'està notant particularment a la costa.
Al càmping municipal de Santa Maria la Mar aquest moment es viu amb molta incertesa.
Encara avui els càmpings no saben quan podran obrir, ni quines mesures sanitàries hauran d’aplicar, ni tampoc se sap quines seran les consignes aquest estiu a les platges.
El Primer Ministre, Edouard Philippe, va garantir que la població podrà marxar de vacances al juliol i a l'agost però sense poder viatjar a l'estranger.
Jean-Yves Barrère, responsable del Càmping Municipal de Santa Maria la Mar espera poder captar turistes francesos habituats a marxar a l'estranger i que ara hauran d’escollir una desticació en territori de l'estat francès.
Sigui com sigui al Càmping de Santa Maria estan a punt per obrir tant bon punt rebin l’autorització.

Jean-Yves Barrère, responsable del Càmping Municipal de Santa Maria la Mar: