L'editorial El Trabucaire només podrà valorar d'aquí a dos mesos l'impacte econòmic de l'anul·lació de Sant Jordi

Amb el desconfinament poden reprendre els lliuraments d'encàrrecs, sobretot pel que concerneix de les novetats, un llibre sobre el rugbi dels vilatges i un conte per infants

Catalunya Nord

L'editorial El Trabucaire reprèn progressivament tota la seua activitat després dels 2 mesos de confinament duran els quals ha perdut sobretot les vendes lligades a la festa de Sant Jordi. Per la gerent de l'editorial, Mireia Falqués, l'impacte serà important però fins d'aquí uns mesos no es podrà valorar del tot.

Ara ja ha pogut reprendre els lliuraments als llibreters del país, en particular les 2 novetats que eren previstes per aquest Sant Jordi 2020.

Primer un llibre sobre el rugbi dels vilatges amb les cròniques de Christian Roques i Jean Ferrieu, titulat: «Petites et grandes histoires du rugby catalan, les villages».

I finalment «L'infant i la ciutat del tres portals» d'en Joan Francesc Castex Ey amb traducció al francès. Es tracta d'una bonica petita creació literària per petits i grans amb il·lustracions dels alumnes de l'escola Arrels Cassanyes

De moment però encara no se sap quan es podran fer presentacions oficials d'aquestes obres amb públic.