L’informatiu del divendres 22 de juny del 2018.

Un incendi s’ha declarat aquesta matinada a Perpinyà poc abans de les 6. És al barri del Vernet, al carrer de les vinyes, 6 persones han estat ferides.

Els xeminots en vaga avui i demà contra la reforma de la SNCF. Els sindicats no afluixen malgrat que el Parlament ja hagi adoptat el text.

La Llotja de mar de Perpinyà va estrenar ahir un nou capítol de la seva llarga història amb l’obertura del centre d’informació turística de Perpinyà i l'oficina de Turisme Comunitària Perpinyà Mediterrani Turisme.

EL cos d’un home va ser retrobat ahir al parc del davant del Liceu Mallol de Perpinyà. La víctima és un sense sostres que va morir de mort natural.

Un home va ser arrestat a Perpinyà diumenge passat per tràfic de drogues i per haver disparat amb una arma de foc al barri de Sant Mateu de Perpinyà.

Tarragona acollirà aquest vespre la cerimònia d’inauguració dels Jocs Mediterranis 2018. Diverses protestes són previstes contra la vinguda del rei espanyol Felipe VI, i del president espanyol, Pedro Sánchez.