Confinartistes 6

Catalunya Nord

Ja fa 6 setmanes que els artistes de Catalunya Nord, professionals o aficionats s'expressen a través de la xarxa, fins i tot quan són grups importants com cobles o  corals. Alguns tenien actuacions previstes, i han trobat alternatives... L’expressió artística surt dels menjadors, de les cuines, o dels garatges... Una selecció feta per un confinat de Ràdio Arrels: Enric Balaguer:

El 4 d’abril la coral dels antics estudiants de la Universitat de Perpinyà tenien un concert programat … és igual, s’ha fet el concert des de casa, cada corista ha gravat la seva veu.
El duo Limiñanas de Cabestany que estava programat al festival Tsugi a Saint-Brieuc, ha donat com previst un concert d’1 hora i mitja, des del seu garatge.
Ara que sem a Bretanya un trosset de sac de gemecs d ‘un bretó resident a Millars Alex Aufret.
Tornem al Països Catalans amb Xavier Montserrat acompanyat per un guitarrista amb nom enigmàtic nom iohagoloquequiero interpreten Per que Vull d’Ovidi Montllor.
Un altre estil amb R CAN.
Com parlem de mainada de Confinaristes n’hi ha de totes les edats acabem amb la família Codina Parra. Amb una cançó en eusquera Txoria Txori l’ocell és ocell.