El Festival 20/20 es reinventa per sobreviure al coronavirus.

El 20/20 passarà a ser un festival itinerant, cada dia passarà per un municipi de Catalunya Nord del 20 de juliol al 20 d'agost

Catalunya Nord, Rosselló

El govern francès ha prohibit els festivals i altres esdeveniments en públic durant l'estiu. Són especialment concernits els esdeveniments de més de 5000 persones. Però els concerts i animacions amb menys públic també s'hauran d'adaptar a unes condicions ben particulars.
Enguany havia de ser la darrera edició del festival 20/20. Però en aquest context els organitzadors han decidit convertir aquesta mala passada en un avantatge i trobar un nou format pel festival.
“Hem hagut d'inventar una nova manera de funcionar, per nosaltres això vol dir adaptar-nos al fet que no es pugui fer entrar públic davant d'un escenari”, ens explica Raph Dumas un dels organitzadors del 20/20.
L'alternativa que han trobat és “una volta al Rosselló per fer tot el festival en una mena d'emissions de televisió”.
Una cita diària, durant 32 dies, que portarà el festival a totes les comarques de Catalunya Nord. Tot això es farà a través d'Internet i sense públic.
El projecte és tot nou, encara s'està muntant, i els organitzadors esperen poder anunciar el calendari de les diferents etapes del festival ben aviat.
Si seu interessats en portar la nova versió del festival 20/20 al vostre municipi podeu contactar els organitzadors a la web www.lesbonnesnotes.com .
I qui sap, potser aquesta nova versió acaba seduint els organitzadors i el festival 20/20 encara podria trobar una segona vida.

Raph Dumas presenta la versió 2020 del festival 20/20: