20% de les empreses de Catalunya Nord amenaçades de tancament per la baixada de l'activitat

La Unió Patronal demana l'exoneració de les càrregues per cada dia de tancament de les empreses.

Catalunya Nord

“No es pot demanar a un empresari que pagui càrregues si no ha obert el seu comerç”. Per Ramon Brunet, de la Unió Per a les Empreses 66, l'equació és simple: "Si no factures no hauries de pagar càrregues".
Una demanda primordial que reivindiquen els empresaris en aquest temps de confinament.
Ramon Brunet fa una repassada del panorama actual per les empreses del departament. Molts sectors són tocats per les mesures de confinament, alguns s'han adaptat, altres encara resisteixen però hi ha qui es troba en real dificultat.
El sector del turisme, vital per a Catalunya Nord, viu aquestes mesures amb molta angoixa. No se sap encara quan el confinament permetrà gaudir plenament dels lleures que ofereix el departament. Els anuncis del govern no han deixat gaire clar quan es podran tornar a fer concerts, festivals, espectacle, ni tan solament quan podran tornar a obrir els restaurants. El futur és incert també pels càmpings o els comerços de zones turístiques, ja que l'accés a segones residències és encara prohibit.
Segons Ramon Brunet més del 20% de les empreses del departament estarien amenaçades de tancament per la baixada de l'activitat.
La UPE66 ha obert una línia telefònica destinada a les empreses que pateixen dificultat en aquests moments: 04 68 34 99 26.

Ramon Brunet fa una repassada del panorama actual per les empreses de Catalunya Nord:

">