L’Oficina Pública de la Llengua Catalana inaugura una pàgina Facebook

Catalunya Nord

Amb motiu del dia de Sant Jordi, l’Oficina Pública de la Llengua Catalana publica la seva pàgina Facebook bilingüe català/francès, amb l’objectiu de ser una eina d’aprenentatge i un aparador per compartir informacions i notícies sobre la llengua catalana.

L’OPLC recorda que les seves missions principals són el disseny i la implementació d’una política lingüística pública concertada, el desenvolupament d’accions de difusió de la llengua catalana i la mobilització de recursos per desenvolupar la seva activitat. Aquesta oficina pública vol ser la "taula rodona" que reuneix tots els actors vinculats a la llengua catalana.

Els sis membres fundadors de l'Oficina Pública de la Llengua Catalana són l'Estat, la Regió Occitània Pirineus-Mediterrània, el Departament els Pirineus-Orientals, la Vila de Perpinyà, el Sindicat Intercomunal per a la Promoció de les Llengües Occitàna i Catalana (SIOCCAT) i la Universitat de Perpinyà Via Domitia, amb els representants del Consell científic i del Col·legi associatiu.