La Llibreria Catalana de Perpinyà celebra Sant Jordi amb una programació en directe a través de les xarxes socials.

Catalunya Nord, Perpinyà

A mesura que s'apropa la diada de Sant Jordi la pressió sobre els llibreters ha anat en augment. La gent vol llibres, per Sant Jordi evidentment, però també per fer més agradable el confinament.
Als llibreters de ganes no els hi en manquen per obrir les llibreries però les mesures de confinament ho prohibeixen. La Joana Serra de la Llibreria Catalana ha pres una decisió que ella mateixa no sap si és encertada o no. Com que la venda per emportar és permesa, es poden encarregar els llibres per correu electrònic i anar-los a cercar tan bon punt la comanda estigui preparada.
“La desesperació general fa que prenem decisions, potser no encertades no ho tinc clar, en tot cas ho intentem aquesta setmana, dimecres i dissabte, perquè tingueu la possibilitat de recollir les comandes”.
Aquesta decisió la Joana Serra l'ha pres amb molta reflexió, i després d'haver consultat col·legues del sector.
És així com ha decidit obrir un servei de recollida de comandes dimecres i dissabtes de 9.30 h a les 13.00 h, tot respectant les regles sanitàries.
Cal precisar que la llibreria no estarà oberta, i no podreu anar a mirar llibres per fer la vostra tria. La Joana Serra vol deixar molt clar que només s'atendrà el client al correu electrònic lallibreriaperpinya@gmail.com, i al moment d'entregar-li la comanada.
Una situació ben particular per la Llibreria Catalana, habitual punt de trobada de tertulians i xerraires diversos.
Amb la Joana Serra també descobrim la programació especial per la diada de Sant Jordi. Una diada que es passarà només a través de les xarxes socials amb autors i presentacions de llibres.

Joana Serra de la Llibreria de Perpinyà parla d’aquesta diada de Sant Jordi: