El Teatre de l'Arxipèlag ofereix teatre i concerts en línia durant el confinament

“Hem d'estar molt oberts per assumir canvis i per ser molt generosos, molt solidaris, molt imaginatius i molt creatius sinó no ens en sortirem.”

Catalunya Nord, Perpinyà

| Ajuntament Perpinyà

La temporada cultural del Teatre de l'Arxipèlag està totalment paralitzada des de l'aplicació de les mesures de confinament.
El mon de l'espectacle pateix força de la situació ja que les sales d'espectacle van ser entre els primers llocs públics en tancar i seran dels últims en poder tornar a obrir.
La direcció del Teatre de l'Arxipèlag i de la sala de concerts El Médiator té el cap posat en la nova programació prevista a partir del setembre.
A la cartellera del Médiator la majoria de concerts han estat ajornats a la tardor. En canvi El director del teatre de l'Arxipèlag, Borja Sitjà, nos explica que al món del teatre, la dansa o el circ, la cosa no és tan fàcil. Molts espectacles previstos enguany ja no s'havien de tronar a presentar l'any que ve. A més la temporada vinent al Teatre de l'Arxipèlag estava tancada, això feia molt difícil trobar dates lliures per programar els espectacles que no s'hagin pogut fer durant el confinament.
Un trenca closca d'organització pel Director del Teatre de l'Arxipèlag que malgrat tot no ha pogut evitar moltes anul·lacions.

El director del teatre de l'Arxipèlag, Borja Sitjà presenta les propostes del teatre de l'Arxipèlag durant el confinament: