No se celebrarà Sant Jordi Perpinyà

Joana Serra de la Llibreria Catalana: “Pensi que ens en sortirem d'aquesta. Sobretot que el món de les llibreries és un gremi que és molt solidari"

Perpinyà

La municipalitat de Perpinyà ha pres la decisió de suspendre els actes de la festa del llibre i de la rosa. Una decisió que es podia esperar tot i no tenir dates clares de finals de confinament. Tots els actes que envolten aquesta festa han quedat suspesos, sense que se sàpiga de moment si seran ajornats o simplement anul·lats.
Valorem aquesta decisió amb la Joana Serra, propietària de la Llibreria Catalana de Perpinyà.
Sant Jordi per la Llibreria Catalana és tot un esdeveniment i una garantia de fer caixa. Aquest any no serà així, com tampoc ho serà al sud on la festa de Sant Jordi significa un 13è més pels llibreters.
Posem el focus avui sobre la situació de les llibreries amb la Joana Serra. Ens explica quines ajudes podrien rebre de les autoritats regionals i estatals per afrontar aquest temps de confinament.
També ens presenta diverses iniciatives sorgides a internet que permeten donar un cop de mà a les llibreries independents.

Joana Serra de La Llibreria parla de la situació dels llibreters:

<iframe src="https://anchor.fm/radio-arrels/embed/episodes/Joana-Serra-de-La-Llibreria-parla-de-la-situaci-dels-llibreters-ec9dhb" height="102px" width="100%" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>