"Acceptar l'excepcionalitat del moment tot defensant els drets laborals". Un exercici de seny i mesura per Nicolas Garcia.

“S'ha de sortir d'aquesta crisi amb una altra manera de veure el món, i una altra mirada sobre lo que estem fent al medi ambient i lo que estem fent a les nostres vides”.

Catalunya Nord

Foto d'arxiu
Foto d'arxiu

Malgrat les condicions d'aïllament el Consell departamental segueix treballant amb certa normalitat. El Vicepresident de la institució departamental, Nicolas Garcia ens explica com l'afecta el confinament en el seu càrrec d'elegit.
Nicolas Garcia també és candidat a l'elecció municipal a la vila d'Elna. El confinament ha bloquejat l'elecció entre els dos torns. Garcia creu que “les tendències de la primera volta se confirmaran a la segona” tot i reconèixer que ningú pot saber quin impacte pot tenir aquest ajornament sobre els resultats.
També hem demanat al secretari departamental del partit comunista quina valoració fa de les ordenances preses pel govern per rellançar l'economia.
Unes mesures que toquen els drets laborals en aquests temps de confinament.
Tot i reclamar solidaritat per afrontar aquesta situació de crisi, Garcia alerta del risc de veure passar lleis que podrien perjudicar greument els drets dels treballadors: