Els Dijous Solidaris, i la cronologia de la Setmana Solididària

Catalunya Nord

Fa 27 setmanes que cada dijous desenes de nord-catalans se concentraven al peu del Castellet, al voltant d'una iniciativa del Comitè de solidaritat catalana. Amb el COVID.19 les concentracions s'han adaptat a la situació. Des del 19 de març les concentracions són concentracions digitals diàries.
Una de les cites habituals és la de cada dijous a les 18.30 h amb la cronologia de la Setmana Solidària, presentada per en Berenguer Ballester:

Des del Comitè de Solidaritat Catalana fan una crida a totes els demòcrates a participar, a mantenir l'HORA SOLIDÀRIA i a participar-hi confinats a casa. La participació és efectiva, participativa però amb més possibilitats.
Cada persona que ho desitja podrà enviar un vídeo clip* a solidaritat.catnord@gmail.com.

Cada persona es pot connectar a les 18.30 h al canal Youtube del Comitè per a seguir i compartir l'Hora solidària. Cada un pot intervenir via un vídeo i invitar les seues amistats a fer intervencions. Poden ser missatges vocals, musicals, cantats, gràfics...

Els missatges parlats haurien de ser més aviat curts, i d'una durada de 30 segons a 1 minut. Tots els missatges seran muntats per benèvols del Comitè i penjats al Canal Youtube del Comitè.