El fotògraf Jordi Bartoli, respon al director de Visa per la Imatge, que va dir que no hi ha prou fotos de qualitat per fer una exposició sobre l’1 d’Octubre.

Jordi Bartolí a Jean-François Leroy, director del VISA per la Imatge: "Has fet una bestiesa com una casa dient que no hi havia cap reportatge de qualitat sobre el Referèndum català".

Perpinyà

Jordi Bartoli
Jordi Bartoli | Ràdio Arrels

El proper dia 15 de juny s'estrenarà a Brussel·les l'exposició URNES. Aquesta iniciativa del Comitè de Solidaritat Catalana de Catalunya Nord ha proposat a 55 artistes de transformar les urnes del referèndum en obres d'art. A més l'exposició també ens proposa un reportatge fotogràfic de diferents moments que van envoltar el referèndum d'independència a Catalunya Sud. Aquesta exposició és obra del fotoperiodista Jordi Bartolí.
El fotògraf nord-català ens fa descobrir aquestes fotografies. Amb ell també hem volgut tornar sobre la polèmica que ha envoltat l'edició d'enguany del VISA per la Imatge que no presentarà cap exposició sobre el referèndum català. El director del festival, Jean-François Leroy, va assegurar durant la presentació del festival "No he vist res interessant a banda de les fotos de les manifestacions, però quaranta fotos de banderes no fan una exposició".

Àudio►Jordi Bartolí no comparteix aquesta opinió però respecte la decisió del director del VISA.