El Comitè de solidaritat catalana transforma els Dijous Solidaris en cites periòdiques i digitals

Catalunya Nord

El Comitè de solidaritat catalana mantindrà les cites setmanals, respectant les mesures de seguretat.

A partir d'aquest dijous 19 de març les concentracions dels DIJOUS AL PEU DEL CASTELLET canviaran de format. Les concentracions esdevindran periòdiques i digitals.

Des del Comitè de Solidaritat Catalana fan una crida a totes els demòcrates a participar, a mantenir l'HORA SOLIDÀRIA i a participar-hi confinats a casa.La participació serà efectiva, participativa però amb més possibilitats.
Cada persona que ho desitgi podrà enviar un vídeo clip* a solidaritat.catnord@gmail.com

Cada persona se podrà connectar a les 18.30 h al canal Youtube del Comitè per a seguir i compartir l'Hora solidària. Cada un pot intervenir via un vídeo i invitar les seues amistats a fer intervencions. Poden ser missatges vocals, musicals, cantats, gràfics...

Els missatges parlats haurien de ser més aviat curts, i d'una durada de 30 segons a 1 minut. Tots els missatges seran muntats per benèvols del Comitè i penjats al Canal Youtube del Comitè.

Avui a Ràdio Arrels, a partir de les 18.30 h: les explicacions d’Hervé Pi, la crònica dels darrers 7 dies, i una poesia de Pere Figueres, que serà una de les cançons que proposarà en el seu proper disc.

Hervé Pi, del Comitè de Solidaritat Catalana: